Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány

Spiroangyal szolgáltatás

A Spiroangyal néven beindított egyedülálló vízkezelési szolgáltatást a kezeletlen víz által, az egyre nagyobb értékű fűtési rendszerben okozott károk megelőzésének igénye hozta létre. A szolgáltatás keretében kitisztítjuk rendszerét, kezeljük a fűtési vizet a gyártó által előírt vízminőségi értékek biztosításának érdekében, valamint felszereljük azokat a szerelvényeket, amelyek megakadályozzák a vízminőség egyébként természetes romlását.

Részletek:

  1. A meglévő fűtési rendszert átmosása Sentinel X400 iszapeltávolító¹ adalékkal
  2. Iszap és mikróbuborék leválasztó² beépítése
  3. A rendszer feltöltése Sentinel X100 Inhibitor³ adalékkal

1Ezt a terméket régi központi fűtési rendszerek esetében ajánlott használni az iszap és a lerakódások eltávolítására. A Sentinel X400 lebontja és diszpergálja a korróziós folyamatokban keletkező törmeléket, amely nagyrészt vasoxidból áll, így az a rendszer átmosásával eltávolítható. A termék funkciója az, hogy szuszpendálja a törmeléket a vízben. A Sentinel X400 különösen alkalmazandó olyankor, amikor egy régi rendszerbe új kazánt vagy új szivattyút építenek be.

²Az iszapleválasztóban speciális spirocsövek a vízszintesen áramló folyadékot a vele sodródó szemcsékkel együtt részáramokra törik szét, illetve számtalan kis örvényt létrehozva, lehetőséget biztosítanak arra, hogy a folyadéknál nagyobb sűrűségű részecskék süllyedni kezdjenek kikerüljenek az áramlási zónából ahonnan a berendezés alján összegyűjtve könnyedén (egy csap nyitásával) eltávolíthatók.
A mikróbuborék leválasztó belsejében lévő betét széttördeli az áramlást, illetve az áramló gázbuborékokat, így ezek lefékeződve kiemelkednek a vízszintes áramlási zónából, majd a nyugalmi zónán keresztül felszállnak az automata légtelenítőbe. A ház felső részén elhelyezett automata légtelenítő szelep a leválasztott és a légkamrában összegyűlő levegőt automatikusan kivezeti.

³Sentinel X100 Inhibitor Segít megakadályozni a hidrogéngáz fejlődést, hatékonyan megakadályozza a vízkőképződést és a korróziót, segít megakadályozni, hogy a kazán zajos legyen
« Vissza az előző oldalra!

Gyurátz Épületgépészet és Klímatechnika Kft. - Magyar