Ingyenes hírlevél

Ha szívesen olvasnál friss híreket, érdekességeket, hasznos tippeket, ötleteket tőlünk, iratkozz fel hírlevelünkre, amely ha mégsem tetszik, egy kattintással le tudsz iratkozni.

Egy próbát megér!

Aktív követőink és hírlevél olvasóink térképe:

(Automatikusan nem kerül fel egyik olvasónk sem a térképünkre, a feltüntetett települések mindegyikét az olvasónk belegyezésével jelöltük meg.)


 

Ha szeretnéd, hogy a Te településed is felkerüljön a térképünkre, kérlek jelezd nekünk egy e-mailben ( info@gyuratz.hu ) vagy facebook oldalunkon egy üzenetbe!

(A feliratkozással hozzájárulsz az e-mail címed és a megadott személyes adataid a használatához. Ezek az adatok azért kerülnek felhasználásra, hogy a hírlevél szolgáltatás folyamatosan fejlesztésre kerülhessen. Adatvédelmi nyilatkozatunkat a következő linken tekintheted meg: https://gyuratz.hu/hu/adatvedelmi-tajekoztato/ )

Kérlek töltsd ki a feliratkozási űrlapot és kattints a Feliratkozom! gombra! 

Az űrlap kitöltésével Ön feliratkozik Gyurátz László ( Gyurátz Épületgépészet és Klímatechnika Kft.) ügyfél listájára. Technikai hátterünk a MiniCRM. Ha úgy dönt, bármikor leiratkozhat, vagy kérheti az adatai végleges törlését. Az adatkezelő Gyurátz László, magánszemély, aki közvetlen hangulatú, tegező formában ír e-maileket. Itt találja az Adatvédelmi Szabályzatunkat: https://gyuratz.hu/hu/adatvedelmi-tajekoztato/Gyurátz Épületgépészet és Klímatechnika Kft. - Magyar