Könyvajánló / Építkezés előtti TANÁCSOK egy gyakorló épületgépésztől

Építkezés előtti TANÁCSOK egy gyakorló épületgépésztől

2021.02.11.Építkezés előtti Tanácsok című könyv

Amikor valaki építkezik, felújít, általában határozott elképzelése van, hogy milyen legyen az ingatlan felépítése (földszintes, emeletes, fából vagy műanyagból legyen az ablak stb.), de a gépészet (víz, fűtés, szellőzés) kérdésén nem gondolkodik, hanem a szakemberre bízza.

Könyvem célja, hogy HATÁROZOTTAN és FELKÉSZÜLTEN vághass bele egy építkezésbe vagy akár felújításba és mindemellett 1-2 megdöbbentő történetet is megosztok veled, melyeket munkáim során tapasztaltam! (Néha, még én sem hittem a szememnek.... )

Gondolok itt a csatornázásra, az alapszerelésekre, a fűtésre, a hűtésre, a kazánhelyiség kialakítására és még számos fontos kérdést érintek, melyek átgondolása elengedhetetlen, ha biztos alapokon szeretnéd tudni leendő ingatlanod épületgépészeti rendszerét!

Minden bizonnyal Te sem szeretnél lemaradni erről a lehetőségről, ugyanis MOST INGYENESEN hozzájuthatsz az ifj.Flandorffer Ignác díjjal kitüntetett kiadványhoz!

Mindösszesen csak a könyv csomagolási és postázási költségét kell kifizetni, mely jelképes összegben nettó 2000 Ft/db-ot jelent.

Hogyan tudod ezt az összeget befizetni?
Utólagosan kérjük, a csomagba tett számla alapján.

Személyes átvétel esetén a kiadvány teljesen ingyenes, azonban ebben az esetben is kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot.

A "Jogodban áll" Építkezés előtti TANÁCSOK egy gyakorló épületgépésztől kiadvány átvételéhez / postázásához kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot!

Az űrlap kitöltésével Ön feliratkozik Gyurátz László ( Gyurátz Épületgépészet és Klímatechnika Kft.) ügyfél listájára. Technikai hátterünk a MiniCRM. Ha úgy dönt, bármikor leiratkozhat, vagy kérheti az adatai végleges törlését. Az adatkezelő Gyurátz László, magánszemély, aki közvetlen hangulatú, tegező formában ír e-maileket. Itt találja az Adatvédelmi Szabályzatunkat: https://gyuratz.hu/hu/adatvedelmi-tajekoztato/

#gyuratz #gyurátz #könyv #kiadvány #jogodbanáll #felújítás #építkezés #sopron
« Vissza az előző oldalra!

Gyurátz Épületgépészet és Klímatechnika Kft. - Magyar