ELLOPTÁK a 18 karátos arany wc-t

2019. szeptember 18., 13:27
Hogyan fogjuk kipróbálni ezek után? ;)

Csütörtökre virradóra Nagy-Britanniában a Blenheim kastélyból ellopták a 18 karátos arany wc csészét, mely egy különleges kiállítás miatt került át Európába. Eredetileg a New York-i Guggenheim múzeumban lehetett megtekinteni és használni is! Ugyanis itt is, ahogy a kastélyban is a wc rendeltetésszerűen működött. Sajnos emiatt, a lopás során jelentős károkat is okoztak a tolvajok.
A közel 380 millió forint értékű wc csészét Maurizio Cattelan művész készítette 2016-ban, hogy Amerika gazdagságát szimbolizálja. A múzeum látogatói számára be is üzemelték a nem mindennapi szanitert, így aki kivárta a sort, az 3 percig használhatta.

Az űrlap kitöltésével Ön feliratkozik Gyurátz László ( Gyurátz Épületgépészet és Klímatechnika Kft.) ügyfél listájára. Technikai hátterünk a MiniCRM. Ha úgy dönt, bármikor leiratkozhat, vagy kérheti az adatai végleges törlését. Az adatkezelő Gyurátz László, magánszemély, aki közvetlen hangulatú, tegező formában ír e-maileket. Itt találja az Adatvédelmi Szabályzatunkat: https://gyuratz.hu/hu/adatvedelmi-tajekoztato/
« Vissza az előző oldalra!


Gyurátz Épületgépészet és Klímatechnika Kft. - Magyar