"A sikernek ára van nem pedig titka" /Hobo/

2019. szeptember 11., 13:31
Azért kezdem ezzel az idézettel, mert:

1. Álszerény lennék, ha nem tartanám magam sikeresnek.
2. Azt is tudom, hogy sokan irigyelnek az eredményeim miatt. (Ez nem zavar, öreganyámtól megtanultam már rég, hogy: "Inkább 100 irigy mint 1 szánakozó.)
3. De ennek a sikernek az eléréséhez sokat kellett és folyamatosan kell is tanulnom (tudod olyan jó pap módjára). Hamar elhagytam az illúziót, hogy elég ha a szakmámban jó vagyok és sokat dolgozom.
4. Tegnap is egy ilyen társaságban képeztettem magam egy nagyon klassz csoporttal, akik ugyanazt a szemléletet vallják amit én. (A csoport neve Szemléletváltók, ha érdekel itt tudhatsz meg többet róla (rólunk)).

https://www.facebook.com/groups/241112979739223/

Nagyon jó volt, köszönet érte Pálfi Évinek https://www.facebook.com/stilusakademia/ nagyon jó példákkal, konyhanyelven igyekezett átadni azt a nagy tudást, ami a szakmája csúcsára emelte.

Az űrlap kitöltésével Ön feliratkozik Gyurátz László ( Gyurátz Épületgépészet és Klímatechnika Kft.) ügyfél listájára. Technikai hátterünk a MiniCRM. Ha úgy dönt, bármikor leiratkozhat, vagy kérheti az adatai végleges törlését. Az adatkezelő Gyurátz László, magánszemély, aki közvetlen hangulatú, tegező formában ír e-maileket. Itt találja az Adatvédelmi Szabályzatunkat: https://gyuratz.hu/hu/adatvedelmi-tajekoztato/
« Vissza az előző oldalra!


Gyurátz Épületgépészet és Klímatechnika Kft. - Magyar