Egy kis hasznos... / Megoldás? Sajnos elkeserítő a helyzet

Megoldás? Sajnos elkeserítő a helyzet

2019.07.10.
Megoldás? Sajnos elkeserítő a helyzet

Ma kaptam egy üzenetet, amitől szomorú lettem, mivel rádöbbentem, hogy még mindig nincs megnyugtató megoldás a társas-házi gyűjtőkéményekre felszerelt gázkészülékek cseréjére.

Ha Te nem ilyen ingatlanban laksz akkor valószínűleg nem is hallottál a problémáról amire az Erp rendelet érvénybe lépése óta (ez tiltotta meg a hagyományos zárt égésterű berendezések EU-ba való behozatalát, ill. a gyártását) rengetegen keresünk megoldást, de általában csak a vállmegvonásig jutottunk.

Mi vonogatjuk a vállunkat a készülékek pedig romlanak.... az ügyfelek -akik érintettek a problémába - sokszor - már-már képzetlennek tartanak bennünket amikor nem tudunk nekik megoldást kínálni....

Elég ciki az ügy, ismét jön a tél és még mindig csak a türelem kérése marad, illetve a biztatás, hogy a régi berendezésekhez MÉG kapható alkatrész……MÉG tudjuk javítani azokat.

Rengeteg kolléga tisztelt meg azzal, hogy feliratkozott oldalunkra, amit ezúton is köszönök.
Tőlük (is) kérdezem: Ti mit csináltok, hogyan oldjátok meg ha ilyen problémával találkoztok?

Az űrlap kitöltésével Ön feliratkozik Gyurátz László ( Gyurátz Épületgépészet és Klímatechnika Kft.) ügyfél listájára. Technikai hátterünk a MiniCRM. Ha úgy dönt, bármikor leiratkozhat, vagy kérheti az adatai végleges törlését. Az adatkezelő Gyurátz László, magánszemély, aki közvetlen hangulatú, tegező formában ír e-maileket. Itt találja az Adatvédelmi Szabályzatunkat: https://gyuratz.hu/hu/adatvedelmi-tajekoztato/
« Vissza az előző oldalra!

Gyurátz Épületgépészet és Klímatechnika Kft. - Magyar