Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány

Szívesen olvasol friss híreket?

2019. október 07., 15:22

Szívesen olvasod aktuális friss blogposztjainkat, híreinket vagy akár érdekességeket, hasznos tippeket, ötleteket tőlünk?  Iratkozz fel hírlevelünkre, amely ha mégsem tetszik, egy kattintással le tudsz iratkozni a későbbiekben!

Hírlevél feliratkozási űrlapunkat a következő linken találod:

https://gyuratz.hu/hu/ingyenes-hirlevel-feliratkozas/

Ha QR kóddal és telefonod segítségével szeretnél feliratkozni hírlevelünkre, akkor szkenneld be telefonod kamerájával (pl.: QR kód olvasó program használatával) a szöveg alatt található QR kódot és kérlek töltsd ki a telefonodon megjelenő űrlapot, majd nyomjál rá a Feliratkozás gombra. :)

 

 Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki!


Hozzászólok


* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Feliratkozás

Ha szívesen olvasnál friss híreket, érdekességeket, hasznos tippeket, ötleteket tőlünk, iratkozz fel hírlevelünkre, amely ha mégsem tetszik, egy kattintással le tudsz iratkozni.
Egy próbát megér!
(A feliratkozással hozzájárulsz az e-mail címed és a megadott személyes adataid a használatához. Ezek az adatok azért kerülnek felhasználásra, hogy a hírlevél szolgáltatás folyamatosan fejlesztésre kerülhessen. Adatvédelmi nyilatkozatunkat a következő linken tekintheted meg: https://gyuratz.hu/hu/adatvedelmi-tajekoztato/ )

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!


!
!
!
!
!!

CAPTCHA
« Vissza az előző oldalra!
Gyurátz Épületgépészet és Klímatechnika Kft. - Magyar