Ha ősz, akkor fűtési szezon...

2019. augusztus 21., 19:30

Felért egy fejbekólintással, ahogy véget ért ez a hosszú hétvége!

  1. Az elmúlt napok ráérős ébredéseit a poroszos pontossággal, kérlelhetetlenséggel zsigerig ható csörgéssel riasztó ébresztőóra hangja váltotta fel.

    Ez a "szerdai hétfő", már önmagában elégséges sokk lenne ahhoz, hogy búval bélelt legyen a reggelem, de:
     
  2. A balzsamosan hűsítő reggeli szellőt is felváltotta egy olyan metsző szél, melynek hatására ijedten beleugrottam az öreguras „szöszmöszmackó” nadrágomba.

Háá’jaaa! Augusztushuszonegy ugrott be, állítólag a szezonálisan nyitva tartó balatoni vendéglátóhelyek tulajdonosai is megkezdik ezen a napon az összepakolást, fennen hirdetve, hogy innen minden „jóforgalmú nap” már olyan, mint a „kutya vacsorája” (vagy van, vagy nincs).
Ilyenkor már mindenki figyelme az iskola kezdés, az ősz felé fordul már.

Ha meg ősz, akkor jön a fűtési szezon is. Egyre több ügyfél keres meg bennünket azzal, hogy nézzük át, tisztítsuk ki a gázkazánját. Érdekes berögződés az ehhez az időponthoz való ragaszkodás, hiszen a berendezések nagy része már úgynevezett kombi, ami az év 365 napján üzemel a meleg víz szolgáltatás miatt, így „tökmindegy” hogy mikor tartják azt karban, a lényeg, hogy ez rendszeresen évente legyen. Akik ezt megértik, és márciusra időzítik ezt a feladatot, válogathatnak az időpontokban…

... Annak, aki ragaszkodik a megszokáshoz és ősz elején szeretné berendezését felülvizsgáltatni, több hetes várólistával kell számolni.

Ha Te is az utóbbiak táborába tartozol, akkor a 24. órában vagy!

Javaslom, hogy késlekedés nélkül - még a nagy roham előtt  - jelezd igényedet!

+1 figyelmeztetés és 1 tipp:

  • Mi se tudjuk, hogy az idei évben mi vár ránk, mert 2018. decembere óta aberendezések  hivatalos képviseletét is ellátjuk. Megszámlálhatatlan megkeresést kaptunk a korábbi években, akiknek csalódást kellett okoznunk, hogy nem foglalkozunk e nagy múltú márkával. Mivel őket értesítettük az örömteli fejleményről, lehetséges, hogy a megszokottnál is nagyobb lesz a várólistánk.
     
  • Az elmúlt években nagyon sokat tettünk azért, hogy könnyedén tudjál kapcsolatot teremteni velünk, automata telefonközpontot hoztunk létre, ahol 2 kolléganőnk fogadja a bejövő hívásokat. De 4 is kevés lenne akkor, amikor jön a „nagy roham”, ezért ilyenkor még mindig előfordul, hogy nehézkesen lehet személyesen egyeztetni időpontot velük.

Könnyedén, kényelmesen tudod szándékodat jelezni, amennyiben azt a https://gyuratz.hu/hu/kapcsolatfelvetel/ linkre kattintva, az ott található űrlap kitöltésével teszed meg! (Ez semmire nem kötelez, amikor visszahív kolleganőm az időpont egyeztetése ügyében minden következmény nélkül, ingyenesen lemondhatod jelentkezésedet!) 

Üdvözlettel: 
Gyurátz László
Tulajdonos - Ügyvezető 

Az űrlap kitöltésével Ön feliratkozik Gyurátz László ( Gyurátz Épületgépészet és Klímatechnika Kft.) ügyfél listájára. Technikai hátterünk a MiniCRM. Ha úgy dönt, bármikor leiratkozhat, vagy kérheti az adatai végleges törlését. Az adatkezelő Gyurátz László, magánszemély, aki közvetlen hangulatú, tegező formában ír e-maileket. Itt találja az Adatvédelmi Szabályzatunkat: https://gyuratz.hu/hu/adatvedelmi-tajekoztato/Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki!


Hozzászólok


* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!« Vissza az előző oldalra!
Gyurátz Épületgépészet és Klímatechnika Kft. - Magyar